O.G.T. 2020

Alsof Bas een vooruitziende blik had eind juli, plaatste hij een vraagteken achter 2020. Dat vraagteken staat er nog steeds. Zeker is ondertussen dat we komende week niet in de biertent aan het discussiëren zijn over wie we wel en wie niet gaan kiezen, zoals de meeste jaren. Zeker is ook dat het Coronavirus een groot probleem weg heeft genomen, de start van de Tour tijdens het Schoolfeestweekend.

Toch is dit niet wat we hoopten. Zoals de UCI ondertussen heeft gepland, zal eind augustus alsnog de Tour verreden worden. De andere grote ronden volgen snel, met vele voorjaarsklassiekers in het najaar én tijdens een van de drie grote ronden.

Zeker is het allemaal nog niet. Nog maar drie maanden geleden wisten we nauwelijks wat ons overkwam. Over een kleine drie maanden moeten we gaan kijken naar de Tour? Terwijl Frankrijk nog steeds nauwelijks open gaat voor toeristen, zelfs voor de eigen bevolking streng is?

Wat er ook gebeurt, de directie houdt het in de gaten, mocht er dit jaar nog een Tour komen, dan is er dus ook weer een editie van de O.G.T.

Wordt vervolgd…

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s