OGT22: Extra nieuws (3)

In diverse klassementen moeten de beslissingen nog vallen. Zo is in het familieklassement dagelijks een nieuwe familie die de kop overneemt, drie families zitten elkaar op de hielen. Voorlopig zijn vader en zoon Kingma de leiders, maar gisteren nog stond Eddy de Vries en zijn schoonzonen aan de leiding. Daartussen in staan de neven Zendman, die ook elk jaar dit klassement willen winnen.

In de grijze trui zagen we gisteren ook een wisseling van de wacht, Rene Lummen ging net voorbij Eddy de Vries. Maar slechts 4 puntjes verschil is nog verre van een zekerheid.

In de witte trui zit Tom van Middendorp, hij heeft een voorsprong van 30 punten op Jarno Derking, die zondag flink hoopt te scoren. Loopt Tom genoeg uit morgen?

Tenslotte strijden Harrie en Hans om de pechprijs, beiden staan nu op 10 uitvallers. Of gaat Truus op het nippertje nog met deze prijs strijken?

Vandaag de een-na-laatste dagprijs. Mr.Chrono. De eerste tijdrit telde niet mee, dus is deze ene flinke tijdrit bepalend. Morgen de laatste rit en dus ook de laatste dagprijs.

Advertentie

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s