Minder dan drie weken

en dan gaat de Tour de France weer van start. Dit jaar in Kopenhagen. En om te voorkomen dat de renners eerst een week door Duitsland moeten fietsen, is er een extra rust/reisdag ingelast. Gevolg is wel dat de Tour voor het eerst sinds vele jaren op vrijdag start.

Voor de Oudste Goorsche Tourtoto meteen het eerste probleem. Want vrijdag is voor velen een gewone werkdag. Inleveren is dan niet eenvoudig. Alles digitaal inleveren is ook geen oplossing, we hebben nog vele deelnemers die gewoon met pen en papier te werk gaan. Dus moesten we een andere oplossing zoeken.

Uiteindelijk heeft de directie, na lang beraad, besloten om voor de OGT niets te veranderen. We leveren gewoon weer in op zaterdag (ochtend en begin van de middag). Gevolg is wel dat de eerste etappe niet meetelt, die is dan al geweest. Onze collega’s in Marienvelde doen dat al jaren. Onze collega’s bij De Ster kiezen voor een andere oplossing. Wij denken dat deze oplossing het beste bij ons (en onze deelnemers) past. Andere consequentie is dat iedereen vast een eerste indruk kan krijgen voordat het formulier wordt ingevuld. De deelnameformulieren worden binnenkort bij alle deelnemers afgeleverd.

Advertentie

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s