Trage start

De combinatie Goors School- en Volksfeest en de start van de Tour de France in hetzelfde weekend is geen goede combinatie. Noch het lokale feest, noch de Franse directie waren echter genegen om de datum aan te passen. En dan heb ik het nog niet eens over het EK voetbal.

Dit resulteerde in meer dan andere jaren digitale formulieren, helaas ook in een enkeling die voor een dichte deur stond vanochtend en het formulier netjes door de brievenbus inleverde.

Het zal ook als gevolg hebben dat de eerste standen iets langer op zich laten wachten. Het controleren van rugnummers zal meer tijd kosten, het inbrengen misschien iets minder accuraat. Het blijft handwerk, al rekent Excel voor ons de punten uit elke dag, het eerste weekend is altijd vrij veel werk, meer dan 70 formulieren handmatig inkloppen…

Gelukkig komt het overgrote deel van onze deelnemers uit Goor, die zijn er dit weekend ook helemaal niet mee bezig. Vandaag zeker niet, morgen waarschijnlijk ook niet, na het weekend zeker de eerste tussenstanden in de 43e editie van de Oudste Goorsche Tourtoto.

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s