Controle en nacontrole

Zaterdagavond moesten de formulieren zo snel mogelijk verwerkt worden. Een recept voor fouten natuurlijk. Vandaag de controle. Eerst op de formulieren, kloppen alle rugnummers. Daarna de nacontrole, kloppen alle formules in Excel.

Het grootste probleem bleken de Fransen van B&B Hotels Vital Concept. Kranten en sites gaven aan dat Rolland de kopman zou zijn, de Toursite zei dat het Coquard was. Beide namen zijn genoemd. Ook het rugnummer van Jens Debusschere is daardoor aangepast. Dit kan 25 punten schelen, positief of negatief, afhankelijk van het ingevulde rugnummer.

Bij zeven deelnemers is de score vanavond aangepast. Marja Kappert, Remco Kingma, Lucas Knol, Romano Lammertink, Tom van Middendorp, Barry Pakkert en Bas Pool zien morgen dat hun score iets anders is dan ze dachten. In de top van de tussenstand geen verschuivingen. Vanaf nu gaan wij er van uit dat alles klopt. Mocht je het niet met ons eens zijn, dan weet je ons te vinden, via de bekende kanalen.

Het prijzenschema voor deze editie is boven in het menu te vinden. Vooral het boek voor de 42e plek zal weer zeer populair zijn. Zo populair dat er op dit moment zelfs drie deelnemers deze plek delen…

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s