Tourvolger (speciale editie)

Deze Tour elke dag een volger. Want Tourvolgers heb je in soorten en maten. Let maar op, als u naar uw scherm kijkt. Ze staan langs de kant, jaar in, jaar uit.

Nummer 3 1/2: Gerben Kappert

Het wielrennen is onderdeel geweest van zijn opvoeding. Met zijn ouders en zusje heeft hij menig Touretappe bezocht. Marja was dan waarschijnlijk op zoek naar die ene renner die ze zo ’n leuk snoetje vond hebben, Marion zat verveeld de dag door te komen, Henk gekluisterd aan de wereldontvanger luisterend naar Theo Koomen en Gerben met zijn schriftje en boeken om alles maar bij te houden. Als je je ogen dichtdoet zie je ze zo zitten.

Sinds een jaar of 15 geeft Gerben les aan leerlingen die hun geld willen verdienen in de toeristische branche. En dat heeft als voordeel dat Gerben geregeld in Spanje en Frankrijk op stagebezoek mag. En wat is er dan mooier dan zulke bezoeken combineren met een Touretappe! Vandaag zit hij er weer, op bijna 10 kilometer van de top van de Col d’Izoard. Waarschijnlijk nog steeds met een boek en een wereldontvanger.

Namens de rest van de deelnemers, veel plezier vandaag Gerben!

GK4

De stand zal vandaag door mededirectieleden worden bijgewerkt.

 

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s