Wie heeft welke renner?

Er is vandaag 1 deelnemer aan de OGT die de actie van Sagan zeker waardeert en dat is Mink Pool. Onze jongste deelnemer had in zijn jeugdig enthousiasme de naam van Sagan niet opgenomen bij de 25 renners en is zo de enige die vandaag geen uitvaller noteert.

Ook Hans Jebbink (Quintana) en Harrie Vehof (Greipel) hadden het lef om als enige een potentieel puntenkanon uit hun ploeg te houden, we zullen de komende weken gaan zien of die gok zich gaat uitbetalen.

Een drietal renners is opgenomen in iedere ploeg (Froome, Porte en Kittel). Zij rijden dus feitelijk voor spek en bonen mee deze tour. Dat geldt ook voor 121 andere renners die door geen enkele deelnemer zijn opgenomen in hun ploeg. Daaronder ook Trentin en Vanspeybrouck die tot en met de 4e etappe toch al het bovengemiddelde aantal punten van 22 respectievelijk 18 hebben behaald.

Het wielerteam Wanty-Groupe Gobert mag van geluk spreken dat Roy Zendman vertrouwen heeft in Pasqualon anders had die ploeg net zo goed thuis kunnen blijven.

15 renners zijn slechts door 1 deelnemer gekozen. Daarvan hebben tot nu toe Benoot (18 punten voor Edwin Zenderink) en Kiryienka (22 punten voor Harrie Vehof) de meeste punten opgeleverd. De huidige geletruidrager zit opgenomen in 4 ploegen. Zowel Lucas Knol als Rene Lummen, Gerben Kappert en Edwin Zenderink hebben Geraint Thomas in de ploeg zitten. Dat verklaart van de laatste 3 de hoge positie in het algemeen klassement.

Het meest verrassende team is het team van Jeroen Knol, hij heeft de meeste renners die nauwelijks in andere teams voorkomen. Is Jeroen daarmee kandidaat nummer 1 voor de eendagsvlieg-prijs? Het team van Tom van Middendorp lijkt het minst unieke team. Zijn minst gekozen renner (Chaves) zit nog altijd in 31 andere teams.

Wil je weten wie welke renner heeft klik dan hier –> OGT 2017 Renners per deelnemer. Kan je direct even je lijst controleren. Foutje ontdekt: mail dan even de directie (oudstegoorschetourtoto@gmail.com).

De 25 meest gekozen renners van deze OGT 2017 zijn:

1             FROOME Christopher

41          PORTE Richie

101        KITTEL Marcel

21          QUINTANA Nairo

111        SAGAN Peter

131        GREIPEL André

11          BARDET Romain

31          CONTADOR Alberto

51          ARU Fabio

71          DEMARE Arnaud

115        MAJKA Rafal

29          VALVERDE Alejandro

141        MATTHEWS Michael

125        KRISTOFF Alexander

163        GROENEWEGEN Dylan

48          VAN AVERMAET Greg

91          CAVENDISH Mark

61          MEINTJES Louis

151        BOUHANNI Nacer

105        MARTIN Daniel

33          DEGENKOLB John

53          FUGLSANG Jakob

89          YATES Simon

197        COLBRELLI Sonny

166        ROGLIC Primoz

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s