De prijzen en het verhaal er achter (2)

OGT TweetDonderdagavond was de afsluiting van het schooljaar met mijn collegae. Zoals elk jaar een hapje ergens in de stad, afscheid van collega’s die volgend schooljaar om welke reden dan ook niet meer meedoen, drankje, terugkijken en vooruitblikken, een leuke avond. De drie Goorse collegae waren dan ook met de trein, uit voorzorg. We waren ruim op tijd op het station, maar de NS werkte niet mee. Vertraging.

De vertraging betekende ook dat de aansluiting in Hengelo wel eens lastig kon worden. Maar we zagen de trein nog staan en sprintten de trein uit, haalden de trein naar Goor nog net. Toen ik in Goor uitstapte, realiseerde ik me ineens dat er nog een plastic tas in een bagagerek lag. In de trein naar Enschede. Die moest daar ondertussen zijn aangekomen.

NS gebeld, melding gemaakt, dag later teruggebeld, niets gevonden. Yolanda langs het station in Enschede gestuurd. Niets gevonden. Die prijzen konden toch niet weg zijn? Wie heeft er nou iets aan prijzen van onze Tourtoto? Social media offensief opstarten. Twitter, Facebook, veel delen, vele mensen hebben ons berichtje onder ogen gekregen

Een gedachte over “De prijzen en het verhaal er achter (2)

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s