Geen OGT in 2013

Het heeft ons heel wat kopzorgen bezorgd. Hoe gaan we het dit jaar doen? Het is de G in OGT die uiteindelijk het probleem werd. Er is namelijk 1 weekend per jaar dat alles in Goor anders gaat dan anders. Normaal een weekend voordat de Tour begint. Kunnen we in de tent lekker zeuren over de achtste sprinter, die ene verrassing in de bergen of de aanvaller die dit jaar ineens twee etappes voor ons gaat pakken.

Maar ons al jarenlange vaste schema valt weg als er andere bezigheden zijn. Alleen het inleveren is dan al erg lastig. De hele directie heeft jonge (klein)kinderen en staat dus op zaterdag aan de kant van de straat voor de kinderoptocht waar we normaal gesproken aan de Blauwververij in spanning zaten te wachten. Het invoeren van 70 x 25 namen vergt tijd én concentratie. Dat eerste is al een probleem, dat tweede is onmogelijk in een weekend als dit.

Zelfs het bijhouden zou een probleem worden, stagebezoeken elders en andere drukke werkzaamheden staan daar weer in de weg.

De knoop werd doorgehakt. Wie vult er op zaterdag nog namen in op een papiertje als je de vrijdagavond nog voelt, of wanneer je kinderen moet verkleden, schminken en wegbrengen. We gingen uit van minder deelname. Het besluit viel.  We slaan een jaar over. Dit jaar heeft Goor andere dingen te doen. Onze concollega’s bij de Ster gaan gewoon door, daar kunt u natuurlijk terecht. Wij zijn er in 2014 weer. U kunt zich vast voorbereiden. Tot dan!

Praat mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s